Bezoekersregeling

Corona - bezoeken locaties

Als gevolg van het regeringsbeleid is bezoek aan uw kind op één van onze afdelingen, tijdelijk slechts minimaal toegestaan. Heeft u (lichte) verkoudheidsklachten, bent u ziek of heeft iemand in uw gezin koorts? Dan is bezoek aan Curium-LUMC niet toegestaan.  

Om het risico op verspreiding van het coronavirus te verminderen, beperken we nog steeds bezoek op de afdeling. Omdat de coronamaatregelen nog langere tijd zullen duren, is het uitgangspunt nog steeds dat bezoek wel mogelijk is. Per afdeling wordt bekeken hoe we bezoek op een veilige en verantwoorde manier mogelijk maken. Dit vraagt om maatwerk en kan ook per patiënt verschillen. Binnenkort ontvangen ouders van bij ons opgenomen kinderen en jongeren meer informatie over de bezoekregeling.

Het blijft daarnaast toegestaan om uw kind buiten de afdeling te bezoeken (wandelen op het terrein of in de omgeving). Houd u zich alstublieft ook dan aan de landelijke maatregelen: houd 1,5 meter afstand. Kom ook niet naar Curium-LUMC als u klachten heeft.