Werken en leren bij Curium-LUMC

Wie kiest voor Curium-LUMC, komt te werken in een organisatie die haar medewerkers, stagiairs en opleidelingen uitdaagt te groeien. Wij doen dit onder andere door ruimte te bieden aan de inbreng van ideeën van medewerkers, gelegenheid te bieden voor training en opleiding en door persoonlijke coaching door de leidinggevende. Er is ook volop gelegenheid voor het uitwisselen van kennis, zowel intern als extern.

De keuze voor Curium-LUMC is bovenal een keuze voor hoogwaardige zorg, waarbij patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek en opleidingen en onderwijs zorgvuldig op elkaar worden afgestemd. Er wordt vanuit de patiënt gedacht, want hij of zij moet zich gerespecteerd en veilig voelen.

Solliciteren

Je kunt de vacatures voor zowel werk als stage bij Curium-LUMC hier bekijken. Solliciteren kan door op de pagina van de gewenste vacature te klikken op ‘solliciteren’. Het op een andere wijze insturen van een sollicitatie is niet mogelijk. Je kunt je ook inschrijven bij ons Carrièrecentrum om op de hoogte gehouden te worden van onze vacatures. Kom je er niet uit of heb je vragen? We horen dit graag via werken@Curium.nl. Ook vragen aan de afdeling personeel en organisatie kun je via dit e-mailadres stellen. Jouw feedback en vragen stellen wij op prijs!

met_klok_klein IMG_4239 Gouda_binnen_(7)_WEB