e-Health

Wat is Jouw Omgeving?

Jouw Omgeving is het online platform van LUMC Curium. Met je eigen code kun je inloggen en een profiel aanmaken. Jouw Omgeving is streng beveiligd; je kunt alleen inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.

Wat is online behandelen?

Op Jouw Omgeving kun je contact hebben met je behandelaar en werken aan je behandeling. Op Jouw Omgeving kunnen helpende opdrachten, filmpjes of documenten geplaatst worden voor jouw behandeling. Ook zijn er specifieke behandelingen die online gedaan kunnen worden.

Met je behandelaar bespreek je hoe jullie samen gebruik kunnen maken van Jouw Omgeving tijdens de behandeling.

Met Jouw Omgeving kun je meer zelf bepalen wanneer en waar je wilt werken aan je behandeling en hoef je niet per se te wachten met het stellen van een vraag tot een volgende afspraak.

Lees hier meer>

PLAN

Jouw hulp, op jouw moment, op jouw plek
PLAN, ofwel werkplan, is een onderdeel van Jouw Omgeving. Dit betekent dat dit een beveiligde plek op internet is, waar alleen jij en je behandelaar toegang hebben. In PLAN kan je online werken aan je behandeldoelen. In je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Om met Jouw Omgeving te kunnen beginnen heb je inloggegevens nodig. Die krijg je per mail toegestuurd voor je eerste behandelafspraak. Het is daarom belangrijk dat je mailadres bekend is bij ons. Als je jouw mailadres nog niet hebt doorgegeven, doe dit alsnog via teleform@curium.nl  

Het is belangrijk dat je jouw account activeert voor je eerste behandelafspraak. Dit activeren doe je door een wachtwoord aan te maken en de algemene voorwaarden te accepteren. Om je gegevens op Jouw Omgeving zo goed mogelijk te beschermen, moet je wachtwoord bestaan uit minimaal 8 karakters, één hoofdletter, één cijfer of teken en mogen er geen bestaande woorden in staan.

Jouw profiel

Hoe maak ik een eigen profiel aan op Jouw Omgeving?
Vanuit de tegel Profiel kun je 'profiel wijzigen' aanklikken om je eigen profiel aan te maken. Voeg ook een foto toe aan je profiel, dit maakt je voor jouw behandelaren herkenbaar. Vergeet niet onder aan de pagina je aanpassingen op te slaan.

Hoe kom ik in mijn Plan en verstuur ik berichten?
Achter de tegel Werkplan kan je behandelaar één of meerdere opdrachten of informatie voor je klaar zetten.

Berichten over de uitvoering en voortgang van je doelen stuur je vanuit Werkplan. Houdt er rekening mee dat alle personen gekoppeld aan het desbetreffende actiepunt in Werkplan deze berichten ook kunnen lezen en hierop kunnen reageren. Als je dit niet wilt, verstuur het bericht dan via de tegel Berichten.

Wat gebeurt er met mijn profiel in Jouw Omgeving als de behandeling stopt?
Jouw Omgeving is niet blijvend en wordt afgesloten 2 maanden nadat je behandeling is gestopt. Print de documenten die jij belangrijk vindt en wilt bewaren tijdens of aan het einde van je behandeling.

Dringend? Dan bellen!

Als je via Jouw Omgeving contact zoekt met je behandelaar betekent dit niet dat je altijd direct antwoord krijgt, dit kan even duren. Hierover maak je afspraken met je behandelaar. Dus al er iets dringends is, dan bel je!

Vragen?

Als je je wachtwoord vergeten bent kun je direct een nieuw wachtwoord aanvragen. Hiervoor ga je via de inlogsite naar ‘wachtwoord vergeten’. De nieuwe code ontvang je in je email.

Bij vragen kan je contact opnemen met helpdeskehealth-curium@lumc.nl. Hier kun je ook je e-mailadres aan laten passen.