Chanel Bansema

Chanel is werkzaam als promovenda bij Curium-LUMC. Als onderzoeker richt zij zich op het identificeren van kinderen en jongeren met ernstige en langdurige psychische problematiek.

Gedurende haar studie klinische neuropsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam heeft zij veel onderzoekservaring opgedaan en meegewerkt aan diverse onderzoeksprojecten op het gebied van klinische (neuro)psychologie en ontwikkelingspsychologie.

Voor haar promotieonderzoek is zij, samen met Rianne de Soet, betrokken bij het project ANYRoad, een langlopend initiatief vanuit LUMC Curium om de zorg voor jongeren met ernstige en langdurige psychische problematiek te verbeteren. Binnen het ANYRoad project doet zij verdiepend onderzoek naar de kenmerken van jongeren met ernstige en langdurige problematiek. Zij beoogt een heldere doelgroepomschrijving te ontwikkelen en valideren waarin de jongeren zich kunnen herkennen en welke toepasbaar is in de praktijk. Daarnaast is Chanel betrokken bij het landelijk project Ketenbreed Leren als procesbegeleider.

 

Contact informatie

Naam:
Chanel Bansema
Emailadres:
c.h.bansema@lumc.nl