Stage en onderzoek

Ons opleidings- en onderzoeksprogramma richt zich op alle gebieden van zorg en diagnostiek die wij leveren. Onze drijfveer is om de zorg aan kinderen en gezinnen constant te verbeteren en te zorgen voor de beste behandeling. Door de professional van de toekomst te vormen, zorgen we ervoor dat de kwaliteit van zorg en zorgverleners duurzaam verbetert. Onderzoek kan theorie en praktijk nog beter verbinden en ons nieuwe inzichten geven. Bijvoorbeeld waarom een therapie bij het ene kind wel werkt en bij het andere kind niet. 

WO- en HBO-stages

Bij ons werken een groot aantal stagiair(e)s van verschillende opleidingen mee op de werkvloer. We hebben verschillende stagemogelijkheden:

  • Diagnostiek (WO)
  • Opleiding tot sociotherapeut (HBO/SPH) 
  • Activiteitenbegeleiding (HBO)
  • Psychomotore therapie (HBO)
  • Praktijkstages die studenten ontwikkelingspsychologie/orthopedagogiek dienen te volgen

Onze actuele stageplaatsen vind je op onze vacaturepagina. Gedurende het jaar starten verschillende stages. Je kunt alleen solliciteren op stages die online staan.

Wetenschapsstage en onderzoeksscriptie

Wij bieden studenten geneeskunde en sociale wetenschappen de mogelijkheid mee te draaien in onderzoeksprojecten, hun scriptie te schrijven of invulling te geven aan de wetenschapsstage. Wil je meer informatie over de mogelijkheden, mail dan naar wetenschapsstagekjp@curium.nl. Geef in de mail ook duidelijk aan wat jouw wensen zijn, zodat we kunnen kijken of er een passend aanbod is.